Participeren in een nieuwe Nederlandse comedy met internationale potentie?


Nederlandse producent van onder meer Zoop en De Jungleclub, biedt de mogelijkheid om te participeren in een fonkelnieuwe Nederlandse comedy getiteld Cuts & Guts.

 

Cuts & Guts is een zeer oorspronkelijk en hilarisch verhaal waarvan een ongelimiteerd aantal afleveringen kunnen worden gemaakt. Het is origineel en sluit perfect aan bij wat de kijker tegenwoordig graag wilt zien. Humor, muziek en human interest wisselen elkaar af in een bijzonder decor. Er zal een hoogwaardige pilot worden geschoten, die zal worden aangeboden aan Nederlandse en Belgische TV zenders. Ook zullen het scenario en script in Amerika worden ondergebracht bij ICM Partners in Los Angeles.

Participanten zijn welkom vanaf €12.500 en krijgen converteerbare aandelen in Cuts & Guts BV en delen hierdoor mee in alle opbrengsten die met Cuts & Guts BV gegenereerd kunnen gaan worden binnen een vooraf vastgestelde termijn.

 

De pilot zal worden opgenomen met live publiek. Uiteraard zullen participanten in Cuts & Guts met gasten bij een van deze runs aanwezig mogen zijn. Wij informeren eventuele participanten graag over dit bijzondere project met enorme potentie.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

All Content Created By De Moor Creative Industries © 2021